home        club        historiek        spelers        foto’s        kalender        klassement        contact        links        uitlaatklep   
 
 
Bitterballen bitterballen hoi hoi hoi 25-11-2008

Nood breekt wet - spelers verzinnen nieuwe slogan in heetst van de strijd...

Tijdens de wedstrijd tegen Reternavoc stond het spreekwoordelijke water de spelers van Iris2000 meermaals aan de lippen.
Maar dat mocht de gasten niet deren. Met vereende krachten doken zij de tweede set in na de eerste te hebben verloren met nipt verschil. De nieuwe spontaan ontstane slogan "Bitterballen bitterballen hoi hoi hoi" - hoort u het galmen in een sporthal? - zorgde voor een nooit geziene vechtlust (wie wil er namelijk niet de wedstrijd beŽindigen met een stevige portie bitterballen op kosten van de kas?). De tweede en vierde set werden op deze wijze gewonnen - een ietwat "bittere" tegenstander achterlatend.
Maar omdat we op tijd thuis wilden zijn gezien de op til zijnde ijzel, besloten we alsnog de laatste set aan de tegenstander te geven...
"Oefening baart kunst," merkte Fozzie de Schilder schamper op - hij zag het bitterballenfestijn natuurlijk aan zijn neus voorbijgaan.
Naast een geÔnteresseerde vrouwelijke arbiter (wat roepen jullie daar?) en een tevreden thuisploeg, herinneren we ons vooral het opgemerkte debuut van coach/bankzitter Achilles aka Rudi Van Der Linden, die gezien zijn herstellende achillespees het nuttige aan het aangename koppelde door de jongens op het veld met de nodige raad en daad bij te staan.
Daatmet Liederke, begint al maar te bibberen (en niet alleen van de kou!).

Terug