home        club        historiek        spelers        foto’s        kalender        klassement        contact        links        uitlaatklep   
 
 

Meer info over onze club

Volleybalclub IRIS
wedstrijden: Lijsterstraat 1, Londerzeel (1ste verdiep)
Email wedstrijden: fozzie

IRIS is sinds 2004 gestart met een tweede ploeg. IRIS 75 en IRIS 2000. Dit was een goede beslissing om de jeugd een kans te geven een eigen strategie op te bouwen. Ook voor IRIS 75 zorgde dit voor een geweldig resultaat: een kampioenszege in 2005.
Het vinden van nieuwe spelers na het "sportieve vertrek" van een aantal veteranen is niet simpel. Vanaf 2019 is er dan beslist om beide ploegen terug samen te smelten tot 1 ploeg.
Onze wedstrijden en trainingen vinden plaats op vrijdagavond vanaf 20u30.

Naast het actieve volleybal leven is er IRIS plus opgericht. Deze groep bestaat uit oud spelers van IRIS die niet meer actief volleybal spelen binnen IRIS, maar toch nog op een of andere manier zich willen verbonden voelen met de ploeg.

Sportieve activiteiten

Het seizoen begint in september met een aantal trainingen om dan volledig voorbereid aan de competitie te beginnen. Het einde valt meestal begin april met eventuele uitgestelde wedstrijden op het einde van de maand. Dit is ook ongeveer de periode waarop het beter weer begint te worden en de tijd gekomen is om aan het beach seizoen te beginnen op de terreinen van het euro volley center in Vilvoorde. Maar ook tornooien tijdens de zomermaanden staan op het programma.